CORONA VOORWAARDEN

In deze onzekere tijden vinden we dat we zo veel mogelijk maatwerk moeten leveren. Het coronavirus heeft een ontzettende impact op de gehele cruisebranche. Ook in De Wijkse Haven hebben wij te maken met vele annuleringen. Toch willen wij ons graag zo coulant mogelijk opstellen naar de rederijen. We wensen iedereen in de cruisevaart het allerbeste toe, en hopen dat er snel weer gevaren kan worden!

De Wijkse Haven

Cruisevaart

In de Wijkse Haven bevindt zich een steiger voor cruisevaart; de beroepskade. Hier kunnen schepen van maximaal 135 meter aanmeren. Aan deze kade is er plaats voor 2 schepen per dag, het tweede schip komt langszij te liggen.

Voor beroepsschepen tot 60 meter hebben we een plek aan de buitensteiger.

Reserveren

Reserveren voor de beroepskade of de buitensteiger kan via ons online reserveringssysteem. Reserveringen staan pas vast nadat de havenmeester via de mail heeft bevestigd dat de reservering is geplaatst.

De Wijkse Haven
Tarief
Liggeld per nacht (incl. € 25,00 reserveringskosten)
€ 200,00
Toeristenbelasting per persoon per nacht (achteraf berekend)
€ 1,30

Annuleren of omboeken

Annuleren van een reservering kan uitsluiten via info@wijksehaven.nl. Bij annulering rekenen we € 25,00 reserveringskosten.

Voor een omboeking van schepen van dezelfde rederij voor dezelfde datum en tijd is geen nieuwe reservering nodig.

Een verzoek tot omboeken moet dan wel gedaan worden via info@wijksehaven.nl.

Wijziging van datum, tijd, afmetingen schip of factuuradres wordt gezien als een nieuwe reservering. De eerder gemaakt reserveringskosten worden dan niet terug gestort.

Start typing and press Enter to search