Wijkse Haven

De Wijkse Haven

Overnachten

De Wijkse Haven heeft circa 25 ligplaatsen om te overnachten. Er zijn geen vaste ligplaatsen. Bij aankomst krijg je door de havenmeester een ligplaats toegewezen. Passanten kunnen mogelijk maximaal 5 nachten achtereen in de haven overnachten.

Het reserveren van een ligplaats is niet mogelijk. Dit blijkt in de praktijk ook vrijwel nooit nodig te zijn, er komen elke dag weer plekken vrij. In het hoogseizoen kan er 1 uur voor aankomst gebeld worden met de haven of er nog plekken beschikbaar zijn. Ook dan kunnen we geen plek reserveren, maar kunnen we wel een reële inschatting maken of er nog plekken vrij zullen zijn ten tijde van aankomst.

De Wijkse Haven - Overnachten Tarief
Liggeld per gebruikte strekkende meter per overnachting
€ 1,50
Stroom per nacht
€ 3,00
Douchen + Wifi gebruik per verblijf
€ 2,00
Camperplaats per nacht
€ 10,00
Toeristenbelasting per persoon per nacht
€ 1,30

Campers

In De Wijkse Haven zijn er 3 camperplaatsen. Campers mogen hier maximaal 3 nachten achter elkaar blijven staan. Het is niet mogelijk een camperplek te reserveren. De camperplaatsen zijn voorzien van stroompunten.

Voorzieningen

Afval

Het afvalstation bevindt zich links naast het sanitair gebouw. Een vuilwaterpomp is niet aanwezig op het terrein. Het chemisch toilet uitstort bevindt zich naast het sanitair gebouw.

Stroom en drinkwater

Er zijn voldoende stroompunten en waterpunten op de steiger. De minimale waterafname is 100 liter.

Wifi

Het hele haventerrein is voorzien van een sterk wifi signaal. Onze wifi vormt samen met het douchen een pakket (zie Tarieven). Na afrekenen wordt de wifi-code toegestuurd via sms.

Sanitair

De Wijkse Haven is voorzien van een sanitair gebouw op het terrein. In dit sanitair gebouw bevinden zich douches en toiletten. Het sanitair gebouw is afgesloten met een cijferslot. Na aanmelding en betaling wordt de cijfercode overhandigd.